Foto: Shutterstock
Atjautīgs veids, kā pasniegt arbūzu, turklāt atspirdzinošs un tik vēsinošs karstā vasaras dienā.
15Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 arbūzs saldējuma kociņi

Sagatavošana

1

Nomazgā arbūzu, sagriež šķēlēs, bet katru šķēli daiviņās, līdzīgi kā torti.

2

Mizas maliņā iesprauž saldējuma kociņu, daiviņu ietin folijā un liek sladētavā uz 15 minūtēm.

3

Arbūzam nav pilnībā jāsasalst, tikai jākļūst ļoti aukstam, līdzīgam augļu saldējumam.

Baudi vasaru!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!