Gardā ābolu plātsmaize no biezpiena mīklas
Foto: Shutterstock
4.1250 8
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Mājinieku vai ciemiņu našķim - gardā ābolu plātsmaize.

Olas sakuļ ar cukuru, tad pievieno izkausētu sviestu (es mikroviļņu krāsnī mazliet pakausēju), tad liek klāt biezpienu un miltus, visu kārtīgi samaisa.

Pievieno sodu, citronskābi un kartupeļu cieti.

Visu samaisa, mīkla nav ne šķidra ne bieza.

Cepamā pannā ieklāj cepamo papīru. Izlīdzina mīklu, liek virsū sagrieztus ābolus (var variēt ar jebkuriem augļiem un ogām,pēc fantāzijas) un liek cepties uzsildītā cepeškrāsnī.

Cep 200*C. Kad virsiņa jau ir brūnīga, pārklāj ar skābo krējumu, kas ir sajaukts ar cukuru un tējkaroti kartupeļu cieti (cieti obligāti), jo tad veidojas tāda kā krēmīga tā masa virsū un nenoplūst gar malām.

Vēl mazliet liek pacepties.

Iesūtīja: Dace

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form