Gardā drupaču kūka ar āboliem
Foto: Shutterstock
3.2500 4
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2.5 glāzes
1 glāze
1 gab.
5-6 gab.

Garda drupaču kūka ar ābolu pildījumu.

Bļodā ieber miltus un samaisa ar cukuru.

Piesit olas un pievieno aukstu margarīnu, kas sagriezts gabaliņos.

Tad to visu nevis mīca, bet gan mīklu paņem plaukstās un vienu pret otru rīvē, lai mīkla saberžas nevienādās drupačās.

Pusi drupaču iekaisa pannā, tad uzber sarīvētus, nomizotus ābolus un uzkaisa kanēli.

Pārkaisa atlikušās drupačas un cep gatavu līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī, līdz drupačas ir zeltainas.

Atdzesē un sagriež gabaliņos.

Iesūtīja: Anda

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form