Gardā laša soļanka
Foto: Shutterstock
3.8571 21
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
laša galva, spuras, mugura un citi atgriezumi
laša galva, spuras, mugura un citi atgriezumi
 
kartupeļi
kartupeļi
 
sīpols
sīpols
 
tomātu pasta
tomātu pasta
 
marinēti gurķi
marinēti gurķi
 
olīvas
olīvas
 
citrona daiviņa
citrona daiviņa
 
skābs krējums
skābs krējums
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardam paēdienam - vienkārši pagatavojama laša soļanka - dievīga!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izvāra laša galvu, spuras, muguriņu, kas nu tur palicis un izkāš. Izkāstajā buljonā vāra kartupeļus. Kamēr buljons vēl vārās, uz pannas apcep sīpoliņus. Nu tā – padaudz, uz 3 litrīgo katlu, kādus 5 - 6 vidējus sīpolus. Apcepina, kad tie zeltaini, pielej klāt tomātu pastu, 1 - 2 tējkarotes cukura un vēl kādu minūti tos sīpolus pasutina iekš tomātu pastas.

    Blakus katliņā lieku vārīties sarīvētus marinētos gurķīšus (nu kādus 5 - 6 vidējus no RIMI spainīšiem).

    Kad buljons izkāsts un tajā kartupeļi mīksti, liek klāt tos sīpolus ar tomātu pastu, pavārītos gurķus, ar visu to gurķvārīšanas ūdeni un vēl izķidātās laša gaļiņas, ko var smuki paēst. To visu savāra, piešauj olīvas un citrona daiviņās. Pasniedz ar krējumu.

    Iesūtīja: Trīne

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form