Gardā medus kūka
Foto: Shutterstock
4.3571 14
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze medus
medus
4 gab.
4 gab. olas
olas
3-4 glāzes
3-4 glāzes milti
milti
900 g
900 g skābs krējums
skābs krējums
1,5 glāze
1,5 glāze cukurs
cukurs
1 TK
1 TK soda
soda
naža gals
naža gals sāls
sāls
1 gab.
1 gab. “Dr.Oetker” vanilīna cukurs
“Dr.Oetker” vanilīna cukurs
 
Laiks būt radošam
Laiks būt radošam
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri un vienkārši pagatavoja medus kūka.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olām pievieno ½ glāzi cukura, medu (ja sacietējis, jāpakausē), sāli, sodu (karote ar kaudzīti).

    Visu ar karoti sakuļ, pamazām pievieno miltus līdz bieza krējuma konsistencei.

    Ar margarīnu iesmērē cepamo plāti.

    Mīklu uz plāts izlīdzina plānā kārtā ar aprēķinu, lai iznāk piecām kārtām. Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Izcepas ļoti ātri, minūtes piecas. Gatavās kārtas atdzesē.

    Samaisa krējumu ar vienu glāzi cukura, pieliek "Dr.Oetker" vanilīna cukuru un smērē starp kārtām.

    Dekorēšanai izmanto atgriezumus no maliņām, sarīvējot tos.

    Gatavu liek ledusskapī, lai kārtas sasūcas. Ēd nākamajā dienā.

    Iesūtīja: petrel

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form