
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze medus
medus4 gab.
4 gab. olas
olas3-4 glāzes
3-4 glāzes milti
milti900 g
900 g skābs krējums
skābs krējums1,5 glāze
1,5 glāze cukurs
cukurs1 TK
1 TK soda
soda naža gals
naža gals sāls
sāls1 gab.
1 gab. “Dr.Oetker” vanilīna cukurs
“Dr.Oetker” vanilīna cukurs Laiks būt radošam
Laiks būt radošamĀtri un vienkārši pagatavoja medus kūka.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Olām pievieno ½ glāzi cukura, medu (ja sacietējis, jāpakausē), sāli, sodu (karote ar kaudzīti).
Visu ar karoti sakuļ, pamazām pievieno miltus līdz bieza krējuma konsistencei.
Ar margarīnu iesmērē cepamo plāti.
Mīklu uz plāts izlīdzina plānā kārtā ar aprēķinu, lai iznāk piecām kārtām. Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Izcepas ļoti ātri, minūtes piecas. Gatavās kārtas atdzesē.
Samaisa krējumu ar vienu glāzi cukura, pieliek "Dr.Oetker" vanilīna cukuru un smērē starp kārtām.
Dekorēšanai izmanto atgriezumus no maliņām, sarīvējot tos.
Gatavu liek ledusskapī, lai kārtas sasūcas. Ēd nākamajā dienā.
Iesūtīja: petrel
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.