Foto: Shutterstock
Gardā omlete ar garnelēm un tomātu un paprikas mērcīti.
25Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.olas200 ggarneles (tīrītas)50 gsiers3 šķēlesbaltmaize40 gsviests1 gab.tomāts1 gab.paprika0.3 glāzepiens2 ĒKskābs krējums majonēze sojas mērce zaļumi malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Maizei nogriež garoziņas, mīkstumu sagriež kubiņos un apcep, lai iznāktu sausiņi.

2

Tomātu sagriež smalkos kubiņos. Papriku iztīra un sagriež mazos kubiņos. Tomātus sajauc ar papriku, pievieno sāli, piparus, majonēzi.

3

Olas, pienu, krējumu un piparus sakuļ. Olu kulteni lej uz sakarsētas pannas un cep omleti uz mazas uguns, nepārtraukti maisot.

4

Karstu omleti liek uz šķīvja, pārkaisa ar rīvētu sieru, tad sausiņus, garneles un pārlej sojas mērci. Uzliek tomātu – paprikas mērci. Dekorē ar zaļumiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!