25Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.olas200 ggarneles (tīrītas)50 gsiers3 šķēlesbaltmaize40 gsviests1 gab.tomāts1 gab.paprika0.3 glāzepiens2 ĒKskābs krējums majonēze sojas mērce zaļumi malti melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Maizei nogriež garoziņas, mīkstumu sagriež kubiņos un apcep, lai iznāktu sausiņi.
2
Tomātu sagriež smalkos kubiņos. Papriku iztīra un sagriež mazos kubiņos. Tomātus sajauc ar papriku, pievieno sāli, piparus, majonēzi.
3
Olas, pienu, krējumu un piparus sakuļ. Olu kulteni lej uz sakarsētas pannas un cep omleti uz mazas uguns, nepārtraukti maisot.
4
Karstu omleti liek uz šķīvja, pārkaisa ar rīvētu sieru, tad sausiņus, garneles un pārlej sojas mērci. Uzliek tomātu – paprikas mērci. Dekorē ar zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit