Gardā prosas biezputra ar medu un sviestu
Foto: Shutterstock
4.3750 8
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
700 ml
pēc garšas
pēc garšas

Prosas biezputra veselīgām brokastīm vai launagam. Karsto putru pasniedz ar aukstu sviestiņu vai saldenu medu.

Prosu ieber sietiņā un tur zem karsta, tekoša ūdens 5 minūtes, lai pazūd rūgtā garša.

Prosu liek verdošā ūdenī, klāt liek sāli, cukuru (vai medu) un vāra 20 minūtes. Kad pavārījies, atstāj uz 10 minūtēm, lai uzbriest.

Pasniedz ar medu, sviestu vai augļiem, piemēram, šķēlītēs sagrieztiem bumbieriem.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Aiza

Comment Form