Foto: Shutterstock
Garda un maiga kūka bērnu svinībām un dažkārt lustīgām brīvdienām.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
250 gbiezpiens200 gMascarpone160 gpūdercukurs2 gab.olas vaniļas cukurs soda35 gmilti55 gmanna60 gpaniņas vai kefīrs

Sagatavošana

1

Biezpienu, maskarponi, pūdercukuru, vaniļas cukuru sajauc kopā.

2

Pa vienai pievieno olas, tad sodu, miltus, manna un visu labi samaisa.

3

Pašās beigās pievieno paniņas (kefīru).

4

Iesmērē formu ar sviestu (es lietoju stikla) un ielej mīklu.

5

Cep ~45 minūtes 180-200*C.

6

Gatavu izdekorē. Es pa perimetru liku avenes, bet ar upenēm izliku bērna vārdu un gadu skaitu.

7

Kūka sanāk ļoti garda un maiga.

Iesūtīja: tutumish

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!