Gardais ābolu pīrāgs ar valriekstiem, medu un kanēli
Foto: Veronika Ļevša
Loading...
Sastāvdaļas

Grēcīgi gardu un pavisam vienkārši pagatavojamu ābolu pīrāga recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sastāvdaļas paredzētas 22 cm diametra kūkas formai.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj formu ar cepamo papīru, ieziež to ar eļļu.

Visas sausās sastāvdaļas bļodā sajauc kopā. Pēc tam pievieno sviestu, pienu un medu. Visu labi samaisa.

Ābolus nomazgā, nomizo un sagriež vidēja lieluma gabalos. Pārkaisa ar kanēli.

Pusi mīklas lej formā, tad uzbēr ābolus un vidēji smalki sakapātus riekstus, lej pāri atlikušo mīklu.

Cep 30 - 40 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka irbulīti.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form