Gardais aknu stroganovs ar kausēto sieru
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardai maltītei aknu stroganovs ar sīpoliem, sēnēm un sālītiem gurķiem.

Sīpolus un gurķus sīki sagriež. Sēnes sasmalcina.

Padoms: aknu stroganova gatavošanai vari izmantot arī atlaidinātas sēnes no saldētavas krājumiem.

Kausētā, sakarsētā sviestā 4–5 minūtes apcep strēmelītes sagrieztas, miltos apviļātas aknas, kas iepriekš atbrīvotas no plēvēm un cīpslām.

Gaļai pievieno sīpolus, sēnes un turpina cept 4–5 minūtes. Tad pievieno citronu sulu, sinepes, sāli, piparus un gurķus.

Iemaisa krējumu un kausēto sieru, kad mērce sāk burbuļot, uz lēnas uguns pasutina to vēl 3–4 minūtes.

Pasniedz ar rīsiem, griķiem, makaroniem vai kartupeļiem.

Iesūtīja: sashag

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form