Gardais biezpiena sacepums ar šokolādes glazūru
Foto: Veronika Ļevša
Loading...
Sastāvdaļas

Ja tev garšo biezpiena sieriņi šokolādes glazūrā, tad noteikti garšos arī šis biezpiena sacepums. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem. Izklāj kēksa veidni ar cepamo papīru.

Biezpienu, olas un cukuru sablendē viendabīgā masā.

Gardais biezpiena sacepums ar šokolādes glazūru
Foto: Veronika Ļevša
Gardais biezpiena sacepums ar šokolādes glazūru
Foto: Veronika Ļevša

Pievieno kukurūzas cieti, rozīnes un iemaisa.

Gardais biezpiena sacepums ar šokolādes glazūru
Foto: Veronika Ļevša

Lej masu kēksa veidnē un cep 45 minūtes, tad vēl 10 minūtes atstāj veidni izslēgtā cepeškrāsnī.

Pa to laiku ūdens peldē izkausē gabaliņos sadalītu šokolādi un sviestu.

Izņem sacepumu no veidnes, liek traukā, pārziež ar šokolādes glazūru un liek ledusskapī uz pāris stundām.

Gardais biezpiena sacepums ar šokolādes glazūru
Foto: Veronika Ļevša

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form