
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l piens
piens3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs160 g
160 g manna
manna pēc garšas
pēc garšas rozīnes
rozīnes1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukursSavu Dundagas krēma recepti, kas ir daudzu iecienīts deserts ar bērnības garšu, piedāvā Ruta Ščeglova. Vienkārši pagatavojamais krēms īpaši labi sader ar ķīseli vai skābu ogu mērci.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Katliņā lej pienu, pievieno cukuru, sāli un uzvāra.
Aktīvi maisot, sāk pievienot mannu un, nepārtraukti maisot, ļauj tai 2–3 minūtes uzbriest, tad pievieno rozīnes.
Katliņu noņem no uguns, putru atdzesē (var to uz nakti ielikt ledusskapī).
Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru, tad iecilā to putrā.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.