Gardais Dundagas krēms
Foto: Privātais arhīvs
3.1200 25
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l piens
piens
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
160 g
160 g manna
manna
pēc garšas
pēc garšas rozīnes
rozīnes
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni bērniem
  • Krēmi
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Launags
  • Vakariņas
  • Savu Dundagas krēma recepti, kas ir daudzu iecienīts deserts ar bērnības garšu, piedāvā Ruta Ščeglova. Vienkārši pagatavojamais krēms īpaši labi sader ar ķīseli vai skābu ogu mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā lej pienu, pievieno cukuru, sāli un uzvāra.

    Aktīvi maisot, sāk pievienot mannu un, nepārtraukti maisot, ļauj tai 2–3 minūtes uzbriest, tad pievieno rozīnes.

    Katliņu noņem no uguns, putru atdzesē (var to uz nakti ielikt ledusskapī).

    Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru, tad iecilā to putrā.

    Pasniedz ar ķīseli vai skābu ogu mērci.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form