Gardais 'Rafaello' krēms tortēm un kūkām
Foto: Shutterstock
2.4737 19
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ātri un vienkārši pagatavojams "Rafaello" krēms, ko var gan izmantot, gatavojot tortes, kūkas, eklērus vai kēksiņus, gan arī baudīt tāpat vien, ziežot uz baltmaizes šķēles. Recepti iesaka Līga Druka-Smalkā.

Sviestu un šokolādi izkausē ūdens peldē un samaisa, līdz iegūta viendabīga masa.

Pievieno iebiezināto pienu un kārtīgi visu sakuļ.

Tad pievieno kokosriekstu skaidiņas un vēlreiz masu sakuļ.

Trauku ar "Rafaello" krēmu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz vismaz 3-4 stundām, bet labāk uz visu nakti.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form