Foto: Shutterstock
Ātri un vienkārši pagatavojams "Rafaello" krēms, ko var gan izmantot, gatavojot tortes, kūkas, eklērus vai kēksiņus, gan arī baudīt tāpat vien, ziežot uz baltmaizes šķēles. Recepti iesaka Līga Druka-Smalkā.
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gsviests200 gbaltā šokolāde70 gkokosriekstu skaidiņas400 giebiezinātais piens

Sagatavošana

1

Sviestu un šokolādi izkausē ūdens peldē un samaisa, līdz iegūta viendabīga masa.

2

Pievieno iebiezināto pienu un kārtīgi visu sakuļ.

3

Tad pievieno kokosriekstu skaidiņas un vēlreiz masu sakuļ.

4

Trauku ar "Rafaello" krēmu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz vismaz 3-4 stundām, bet labāk uz visu nakti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!