hurma
Foto: Shutterstock
3.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas



Ziema ir īstais laiks, kad baudīt hurmu! Izmēģini gardo hurmas desertu - krēmu ar olbaltumu!

Uzbriedina želatīnu aukstā ūdenī. Kad tas uzbriedis, izšķīdina, karsējot ūdens peldē.

Hurmu sagriež šķēlēs, liek katliņā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un vāra uz lēnas uguns aptuveni 10-15 minūtes. Kad uzvārījies, nokāš ūdeni un izberž hurmu caur sietu.

Olbaltumu saputo cietās putās, iecilā hurmas biezenī, pievieno citronskābi. Krēma masu puto, līdz iegūst viendabīgu masu.

Nepārtraukti maisot, pievieno krēmam kausēto želatīnu.

Lej krēmu glāzēs vai deserta traukos un liek vēsumā sastingt.

Pirms pasniegšanas krēmu rotā ar piparmētru lapiņām un anīsa zvaigzni.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form