Foto: Justīne
Vasaras ēdieniem piestāv vieglums un krāsas, lai katra maltīte ir kā tāds mazs rokenrols, - nu, vai arī woknrols. Recepti iesūtījusi "Tasty" lasītāja Justīne.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
500 gvistas gaļa1 gab.buljona kubiņš400 gsaldēti dārzeņi100 ggurķis100 gķiršu tomātiņi125 gbrūnie rīsi3 ĒKeļļa pēc garšasgaršvielas un garšaugi

Sagatavošana

1

Katliņā lej ūdeni, pievieno buljona kubiņu, kad tas pašķīdis, liek vārīties rīsus.

2

Tikmēr sagriež gaļu mazos gabaliņos un apcep eļļā ar labi daudz garšvielām.

3

Pēc apmēram 7-10 minūtēm gaļai pievieno vasaras sasaldēto dārzeņu “wok mix” pakas saturu.

4

Visu cep, līdz dārzeņi atsaluši un apcepti, gaļa gatava. Protams, dārzeņiem jāpievieno sev mīļas garšvielas. Cepšanas laikā vokpannai tur virsū vāku. ( No dārzeņiem izdalīsies ūdens, ik pēc trīs minūtēm viss jāapmaisa, bet tad vāks jāuzliek atpakaļ.)

5

Sagriež pusi no gurķa šķēlītēs un ķirštomātiņus uz pusēm.

6

Kad rīsi gatavi, tos ieber atsevišķā traukā.

7

Ņem bļodiņas, apakšā liek rīsus, tad tomātus un gurķus un beigās gaļas un dārzeņu sajaukumu.

8

Bauda karstu, lai visas garšas neizkūp gaisā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!