Gardais woknrolls vasaras gaumē
Foto: Justīne
0 0
5 porcijas 
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g vistas gaļa
vistas gaļa
1 gab.
1 gab. buljona kubiņš
buljona kubiņš
400 g
400 g saldēti dārzeņi
saldēti dārzeņi
100 g
100 g gurķis
gurķis
100 g
100 g ķiršu tomātiņi
ķiršu tomātiņi
125 g
125 g brūnie rīsi
brūnie rīsi
3 ĒK
3 ĒK eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas garšvielas un garšaugi
garšvielas un garšaugi
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Vasaras ēdieniem piestāv vieglums un krāsas, lai katra maltīte ir kā tāds mazs rokenrols, - nu, vai arī woknrols. Recepti iesūtījusi "Tasty" lasītāja Justīne.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā lej ūdeni, pievieno buljona kubiņu, kad tas pašķīdis, liek vārīties rīsus.

    Tikmēr sagriež gaļu mazos gabaliņos un apcep eļļā ar labi daudz garšvielām.

    Pēc apmēram 7-10 minūtēm gaļai pievieno vasaras sasaldēto dārzeņu “wok mix” pakas saturu.

    Visu cep, līdz dārzeņi atsaluši un apcepti, gaļa gatava. Protams, dārzeņiem jāpievieno sev mīļas garšvielas. Cepšanas laikā vokpannai tur virsū vāku. ( No dārzeņiem izdalīsies ūdens, ik pēc trīs minūtēm viss jāapmaisa, bet tad vāks jāuzliek atpakaļ.)

    Sagriež pusi no gurķa šķēlītēs un ķirštomātiņus uz pusēm.

    Kad rīsi gatavi, tos ieber atsevišķā traukā.

    Ņem bļodiņas, apakšā liek rīsus, tad tomātus un gurķus un beigās gaļas un dārzeņu sajaukumu.

    Bauda karstu, lai visas garšas neizkūp gaisā.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form