Gardākie šokolādes brauniji
Foto: Shutterstock
3.8718 39
Loading...
Sastāvdaļas
 
eļļa cepampannas ietaukošanai
eļļa cepampannas ietaukošanai
350 g
350 g tumšā šokolāde, salauzta mazos gabaliņos
tumšā šokolāde, salauzta mazos gabaliņos
250 g
250 g sviests
sviests
3 gab.
3 gab. olas
olas
250 g
250 g cukurs, vēlams brūnais (vislabāk muskavado)
cukurs, vēlams brūnais (vislabāk muskavado)
100 g
100 g milti
milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
  • Kēksi
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši un ātri pagatavojami, mitri un kārdinoši šokolādes brauniji.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170C. Ietauko kvadrātainu cepamformu (ar 22 garām centimetru malām).

    Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu (bļodiņu ar abām sastāvdaļām liec virs verdoša ūdens tā, lai bļodas apakšmala nepieskartos ūdenim).

    Kopā saputo olas ar cukuru un turpini putot, kamēr masa kļūst viendabīga un gaisīga.

    Lēnām un pakāpeniski šokolādes masu iemaisi olu masā.

    Caur sietu šokolādes un olu masā iesijā miltus un cepamo pulveri. Kārtīgi samaisi. Iegūto mīklu lej ietaukotajā cepamformā.

    Pannu liec cepeškrāsns vidū un cep 35 minūtes, kamēr, pannu nedaudz "pakratot", vidus vairs nešķiet šķidrs. Gatavību var pateikt arī pēc tā, ka braunija virsa sāk ieplaisāt. Izņem no cepeškrāsns. Ļauj pilnībā atdzist, neizņemot no formas.

    Brauniju sagriez un uzglabā slēgtā traukā ledusskapī.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Šokolāde
    0
    Brūnais cukurs
    0
    Cepamais pulveris
    0
    Milti
    0
    Olas
    0
    Sviests
    0
    Tumšā šokolāde
    43596563
    Kēksi
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form