Gardākie šokolādes brauniji
Foto: Shutterstock

Vienkārši un ātri pagatavojami, mitri un kārdinoši šokolādes brauniji.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170C. Ietauko kvadrātainu cepamformu (ar 22 garām centimetru malām).

Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu (bļodiņu ar abām sastāvdaļām liec virs verdoša ūdens tā, lai bļodas apakšmala nepieskartos ūdenim).

Kopā saputo olas ar cukuru un turpini putot, kamēr masa kļūst viendabīga un gaisīga.

Lēnām un pakāpeniski šokolādes masu iemaisi olu masā.

Caur sietu šokolādes un olu masā iesijā miltus un cepamo pulveri. Kārtīgi samaisi. Iegūto mīklu lej ietaukotajā cepamformā.

Pannu liec cepeškrāsns vidū un cep 35 minūtes, kamēr, pannu nedaudz "pakratot", vidus vairs nešķiet šķidrs. Gatavību var pateikt arī pēc tā, ka braunija virsa sāk ieplaisāt. Izņem no cepeškrāsns. Ļauj pilnībā atdzist, neizņemot no formas.

Brauniju sagriez un uzglabā slēgtā traukā ledusskapī.

Source

Tasty

Tags

Šokolāde Brūnais cukurs Cepamais pulveris Milti Olas Sviests Tumšā šokolāde Kēksi
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form