7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 rupjmaizes šķēles4 šprotes2 vārītas olas1 ķiploka daiviņa3 ĒKmajonēze1 tomāts pēc garšaszaļumi
Sagatavošana
1
Olas sarīvē. Šprotēm notecina eļļu. Majonēzi samaisa ar smalki rīvētu ķiploku. Tomātus sagriež plānās šķēlītēs.
2
Uz katras maizītes uzzied majonēzi, tad liec kārtu rīvētu olu, tomātu šķēlītes un pašā virsū – šproti. Dekorē ar zaļumiem.
3
Padoms: maizītes būs vēl gardākas, ja tās iepriekš apgrauzdēsi tosterī, cepeškrāsnī vai uz pannas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit