Foto: Shutterstock
Vēlies nobaudīt ko spānisku vai meksikānisku? Izmēģini šo ātro uzkodas jeb tapas recepti, ko iesaka vīna un tapu bara "D'vine" pavāri Līga Podkaļuka un Viktors Manuels Barahass Garsija. Čorizo desiņas, kuras iekļautas receptē, iespējams iegādāties jebkurā Latvijas lielveikalā.
15Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gčorizo desiņas100 mlābolu sidrs10 gsvaigi zaļumi

Sagatavošana

1

Čorizo desiņas sagriež šķēlītēs, apcep uz pannas no abām pusēm, pārlej ar sidru un pavāra, pievienojot sasmalcinātus zaļumus.

2

Pasniedz karstas, sidra mērcē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!