Gardās tītara filejas karbonādes ar ķiplokiem
Foto: Shutterstock
4.0000 1
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 tītara fileja
tītara fileja
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2
2 olas
olas
 
milti panēšanai
milti panēšanai
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Daudziem iecienīta kļuvusi tītara gaļa, kas nopērkama visdažādākajos veidos. Šai gaļā ir maz piesātināto tauku, tādēļ tai ir maiga, izsmalcināta garša. Ēdienkartes dažādošanai iesakām pagatavot sulīgas tītara gaļas karbonādēs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tītara filejas gabalu sagriež plānākās šķēlēs – aptuveni pirksta platumā. Ķiplokus nomizo, izspiež caur ķiploku spiedi. Gaļas šķēles viegli izklapē ar gaļas āmuriņa plakano pusi, apkaisa ar sāli un pipariem, ierīvē ar ķiploku.

    Sagatavo sakultu olu, miltus izber uz šķīvīša.

    Pannā uzkarsē eļļu. Gaļas šķēli sākumā apviļā miltos, tad izmērcē olā un liek cepties uz sakarsētās pannas, cepot pāris minūtes no katras puses, līdz karbonādes ir zeltaini brūnas.

    Pasniedz ar dārzeņu salātiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form