20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.saldais kartupelis4 gab.paipalu olas100 gspināti šķipsnagaršvielu maisījums dārzeņiem2 ĒKfalafeļa maisījums (Ilze izmantoja "Gardais")3 ĒKskābais krējums0.5 TKķiploku pulveris (Ilze izmanto savu – "Absolūts ēd")3 gab.tomāti170 gmikrozaļumi30 glociņi
Sagatavošana
1
Sarīvē nomizotus saldos kartupeļus.
2
Piesit klāt paipalu oliņas, pieliek sakapātus spinātus, "SpiceHouse" vai citu garšvielu maisījumu sezonas dārzeņiem, nedaudz falafeļa maisījumu un samaisa mīklu.
3
Cep vafeles vafeļu pannā.
4
Pasniedz ar krāsainiem tomātiem un krējumu, kas samaisīts ar ķiploku ziedkātu pulveri. Visu bagātīgi pārkaisa ar mikrozaļumiem un lociņiem.
Laba diena sākas ar labām brokastīm - labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit