Gardās un ātrās saldo kartupeļu vafeles vasaras brokastīm
Foto: no privātā arhīva.
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. saldais kartupelis
saldais kartupelis
4 gab.
4 gab. paipalu olas
paipalu olas
100 g
100 g spināti
spināti
šķipsna
šķipsna garšvielu maisījums dārzeņiem
garšvielu maisījums dārzeņiem
2 ĒK
2 ĒK falafeļa maisījums (Ilze izmantoja "Gardais")
falafeļa maisījums (Ilze izmantoja "Gardais")
3 ĒK
3 ĒK skābais krējums
skābais krējums
0,5 TK
0,5 TK ķiploku pulveris (Ilze izmanto savu – "Absolūts ēd")
ķiploku pulveris (Ilze izmanto savu – "Absolūts ēd")
3 gab.
3 gab. tomāti
tomāti
170 g
170 g mikrozaļumi
mikrozaļumi
30 g
30 g lociņi
lociņi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Kartupeļu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Dažreiz vislabākās brokastis izdodas rītos, kad mājās it kā nekā TĀDA nav. Lieliskā omā pavirinot virtuves skapīti, ledusskapi un vafeļu pannu, var izdoties uzburt izcili gardas un fotogēniskas vafeles. Servē ar krāsainiem dārzeņiem un zaļumiem un liec kaut Instagram! Recepti saulainā vasaras rītā ātri izdomāja un pagatavoja Ilze Lipska no ģimenes saimniecības Krimuldas laukos "Absolūts ēd".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sarīvē nomizotus saldos kartupeļus.

    Piesit klāt paipalu oliņas, pieliek sakapātus spinātus, "SpiceHouse" vai citu garšvielu maisījumu sezonas dārzeņiem, nedaudz falafeļa maisījumu un samaisa mīklu.

    Cep vafeles vafeļu pannā.

    Pasniedz ar krāsainiem tomātiem un krējumu, kas samaisīts ar ķiploku ziedkātu pulveri. Visu bagātīgi pārkaisa ar mikrozaļumiem un lociņiem.

    Laba diena sākas ar labām brokastīm - labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form