Foto: Reinis Strautiņš
Kad ciemos pieteikušies negaidīti viesi, bet nav vaļas ne cept, ne vārīt, šīs ātri pagatavojamās uzkodu maizītes ar divu veidu tomātiem būs elegants risinājums.
5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ciabata ķirštomāti bezpiedevu krēmsiers saulē kaltēti tomāti dīgsti

Sagatavošana

1

Čabatas maizi sagriež šķēlēs, pārziež ar krēmsieru. Saulē kaltētus tomātus izņem no eļļas, sasmalcina.

2

Virsū liek uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus, saulē kaltētos tomātus un dekorē ar dīgstiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!