Gardās vistas filejas kotletītes
Foto: DELFI
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg vistas fileja
vistas fileja
2 ĒK
2 ĒK skābais krējums (ar kaudzi)
skābais krējums (ar kaudzi)
2 ĒK
2 ĒK kartupeļu ciete (ar kaudzi)
kartupeļu ciete (ar kaudzi)
3 šķēles
3 šķēles baltmaize
baltmaize
400 ml
400 ml ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
 
rapšu eļļa
rapšu eļļa
  • Gaļas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Parasti vistas filejas kotletītes taisu ar sieru un majonēzi, bet šoreiz ļāvos eksperimentam. Sanāca ļoti gardas, mājinieki teica, lai nākamreiz cepu vēl!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ūdenī iemērc baltmaizes šķēles.

    Pa to laiku samaļ vistas fileju (man bija rupjā maluma režīms).

    Masai pievieno klāt sāli, piparus, saplucinātas un izmērcētas baltmaizes šķēles, krējumu un kartupeļu cieti, visu samaisa. Ja ir vēlme, tad var arī pievienot sasmalcinātu ķiploku.

    Gardās vistas filejas kotletītes
    Foto: DELFI

    Sakarsē pannu, liek pa vienai karotei vai veido apaļu formu ar rokām. Cep zeltaini brūnas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form