Gardie ābolu cepumi
Foto: Veronika Ļevša
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
60 g
60 g sviests
sviests
4 ĒK
4 ĒK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas vaniļas cukurs, ekstrakts vai esence
vaniļas cukurs, ekstrakts vai esence
1
1 ola
ola
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
150 g
150 g milti
milti
2
2 āboli
āboli
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši un ātri pagatavojams ābolu sezonas našķis – aromātiski un sulīgi cepumi. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Mīkstu sviestu liek bļodā, pievieno olu, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un saputo gaisīgā masā, līdz cukurs izšķīdis.

    Pieliek izsijātus miltus un cepamo pulveri. Visu labi samaisa.

    Pievieno nomizotus, kubiņos sagrieztus ābolus un visu labi samaisa.

    Ar ēdamkaroti ņem mīklas piciņas, liek uz cepamās plāts un viegli saplacina, veidojot cepumu formu.

    Cep 20 minūtes, līdz cepumiņi ir zeltaini.

    Izņem no krāsns, atdzesē un bauda.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form