Gardie ābolu cepumi
Foto: Veronika Ļevša
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši un ātri pagatavojams ābolu sezonas našķis – aromātiski un sulīgi cepumi. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

Mīkstu sviestu liek bļodā, pievieno olu, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un saputo gaisīgā masā, līdz cukurs izšķīdis.

Pieliek izsijātus miltus un cepamo pulveri. Visu labi samaisa.

Pievieno nomizotus, kubiņos sagrieztus ābolus un visu labi samaisa.

Ar ēdamkaroti ņem mīklas piciņas, liek uz cepamās plāts un viegli saplacina, veidojot cepumu formu.

Cep 20 minūtes, līdz cepumiņi ir zeltaini.

Izņem no krāsns, atdzesē un bauda.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form