Gardie auzu pārslu cepumi ar banāniem un grauzdētiem zemesriekstiem
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g auzu pārslas
auzu pārslas
4
4 banāni
banāni
200 g
200 g zemesrieksti
zemesrieksti
100 g
100 g rozīnes
rozīnes
2 ĒK
2 ĒK vīnogu kauliņu eļļa
vīnogu kauliņu eļļa
4-5 ĒK
4-5 ĒK mandeļu milti
mandeļu milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
pēc garšas
pēc garšas kanēlis
kanēlis
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
 
sojas piens
sojas piens
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Cepumi
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Pasaules Virtuve
  • Varen gardi bezglutēna cepumiņi, un banāni tiem piešķir sulīgumu, bet rieksti - patīkamu kraukšķīti. Ja nevēlas, lai cepumi būtu pārlieku saldi, cukuru var arī nepievienot, jo par saldumu tajos gādā rozīnes. Recepti iesaka mūsu lasītāja Eva Ozoliņa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Pannā apgrauzdē auzu pārslas, tad zemesriekstus. Zemesriekstus pēc tam piestā nedaudz sasmalcina. Banānus nomizo, saspaida ar dakšu vai sablendē. Bļodā liek kopā visas sastāvdaļas un samaisa.

    Ja masa šķiet pārāk sausa un neturas kopā, pievieno nedaudz sojas piena.

    No masas gatavo plācenīšus, liek tos uz plāts un cep aptuveni 20 minūtes.

    Gardie auzu pārslu cepumi ar banāniem un grauzdētiem zemesriekstiem
    Foto: Privātais arhīvs

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form