Gardie vistas filejas kebabi ar dārzeņiem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardi vistas filejas kebabi, ko var cept gan cepeškrāsnī, gan uz grila vai pat grilpannā. Īpaši labi garšos ar ceptiem dārzeņiem, kraukšķīgām sīpolu ripiņām un šļuciņu citronu sulas.

Koka iesmiņus pārlej ar ūdeni.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem.

Gatavo kebabus. Caur rupjo sietiņu samaļ vistas filejas. Pievieno sāli, cukuru, sodu, timiānu, uz rupjās rīves sarīvētu sīpolu un rūpīgi izmaisa, līdz gaļa ir viegli veidojama.

Veido no gaļas masas garenas "desiņas" un ver uz iesmiņiem. Liek kebabus uz ieeļļotas restītes un liek krāsnī. Pēc 10-12 minūtēm kebabu iesmiņus apgriež un turpina cept vēl 10 minūtes.

Kamēr kebabi cepas, sagriež ripiņās baklažānus, ķiplokus nomizo un sakapā, papriku sagriež strēmelēs, sīpolus nomizo, sagriež pusgredzenos.

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties baklažānus, pēc 5 minūtēm pievieno papriku, ķiplokus, sāli, piparus, cukuru un turpina cept vēl 3–4 minūtes.

Dārzeņus liek uz tortiljām, virs tiem – kebabu iesmiņus. Pievieno sīpolus, kapātus pētersīļus un visu pārslaka ar citronu sulu.

Ja vēlas, var pievienot karoti bezpiedevu jogurta.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form