Gardie vistu spārniņi ar safrānu un ķiplokiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
12
12 Vistas spārniņi
Vistas spārniņi
 
olīveļļa
olīveļļa
1
1 neliels sīpols
neliels sīpols
4
4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
šķipsna
šķipsna safrāns
safrāns
1
1 timiāna zariņš
timiāna zariņš
125 ml
125 ml sauss baltvīns
sauss baltvīns
125 ml
125 ml vistas buljons
vistas buljons
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Spāņu nacionālā virtuve
  • Garda spāņu karstā tapa. Safrāns iekrāsos spārnus apetīlīgā, dzeltenbrūnā tonī. Pasniedz ar svaigas bagetes šķēlēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC. Smalki sagriež sīpolu un ķiplokus. Atdala spārniem pirmo locītavas daļu. Sakarsē pannu ar olīveļļu un apbrūnina spārnus no abām pusēm. Liek spārnus cepeškrāsns izturīgā traukā.

    Karstajā pannā liek sīpolus un ķiplokus. Ja nepieciešams, pievieno papildu eļļu. Cep, līdz sīpoli caurspīdīgi. Pievieno baltvīnu, buljonu, timiāna zariņu un safrānu. Visu uzvāra un karsē apmēram 2 minūtes.

    Lej aromatizēto buljonu pāri spārniem un liek trauku karstā cepeškrāsnī. Cep, līdz spārni gatavi, apmēram 20 minūtes.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form