Foto: Shutterstock
Austrumu virtuves cienītājiem - gardumgardā tomātu zupa kā "Gan Bei" restorānā.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 vistas filejas8 tomāti sāls malti melnie pipari saldskābā mērce pēc garšasnūdeles2 olas1 bundža kokosriekstu piena

Sagatavošana

1

Vistu gabaliņos apcep uz pannas.

2

Tad nelielā ūdens daudzumā liek vārīties mazos gabaliņos sagrieztus svaigus tomātus (noteikti bez mizas). Tomātus pērku dārgos, jo tiem garša izteikta, bet vienreiz vārīju no lētākiem - tad nācās likt kādu karoti tomātu pastas klāt.

3

Vistu kopā ar tomātiem vāra diezgan ilgi, kamēr tomāti izšķīduši. Klāt liek sāli, piparus, nūdeles un saldskābo mērcīti no paciņām, kas pārdodas veikalos ķīniešu produktu plauktā. Vāra, līdz nūdeles gatavas.

4

Pašās beigās, ja vēlas, ielej un kārtīgi, strauji izmaisa sakultu olu.

5

Dažreiz vēl pieleju klāt kokosriekstu pienu, tad zupa maigāka.

Iesūtīja: ilisa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!