40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 vistas filejas8 tomāti sāls malti melnie pipari saldskābā mērce pēc garšasnūdeles2 olas1 bundža kokosriekstu piena
Sagatavošana
1
Vistu gabaliņos apcep uz pannas.
2
Tad nelielā ūdens daudzumā liek vārīties mazos gabaliņos sagrieztus svaigus tomātus (noteikti bez mizas). Tomātus pērku dārgos, jo tiem garša izteikta, bet vienreiz vārīju no lētākiem - tad nācās likt kādu karoti tomātu pastas klāt.
3
Vistu kopā ar tomātiem vāra diezgan ilgi, kamēr tomāti izšķīduši. Klāt liek sāli, piparus, nūdeles un saldskābo mērcīti no paciņām, kas pārdodas veikalos ķīniešu produktu plauktā. Vāra, līdz nūdeles gatavas.
4
Pašās beigās, ja vēlas, ielej un kārtīgi, strauji izmaisa sakultu olu.
5
Dažreiz vēl pieleju klāt kokosriekstu pienu, tad zupa maigāka.
Iesūtīja: ilisa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit