Tīģergarneles ar kokteiļu mērci
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardās tīģergarneles ar paša gatavotu kokteiļu mērci – klasiska garšu kombinācija reizēm, kad ir vēlme našķoties ar ko ekskluzīvāku par čipsiem. Pasniedz garneles lielā alus kausā – tas ne tikai kalpos kā labs dekors, bet arī padarīs trauka padošanu ēdājiem ērtāku.

Garneles saliek lielā alus kausā.

Gatavo mērci – bļodiņā sajauc majonēzi, tomātu mērci, Vorčesteras mērci un citronu sulu. Visu apmaisa un pievieno mazliet Tabasko mērci. Kad mērce gatava, pārkaisa to ar Kajēnas pipariem.

Garneles pasniedz kā uzkodu, mērci liekot atsevišķā traukā. Pirms ēšanas katrs pats uzspiež uz garnelēm citronu sulu no sagrieztajām daiviņām.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form