Tīģergarneles ar kokteiļu mērci
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
tīģergarneles (vārītas ar čaulītēm)
tīģergarneles (vārītas ar čaulītēm)
 
citrona daiviņas
citrona daiviņas
Mērcei:
4 ĒK
4 ĒK majonēze
majonēze
1 ĒK
1 ĒK tomātu mērce
tomātu mērce
1 TK
1 TK Vorčesteras mērce
Vorčesteras mērce
1 TK
1 TK citronu sula
citronu sula
pēc garšas
pēc garšas Tabasko mērce
Tabasko mērce
šķipsna
šķipsna Kajēnas pipari
Kajēnas pipari
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Uzkodu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Gardās tīģergarneles ar paša gatavotu kokteiļu mērci – klasiska garšu kombinācija reizēm, kad ir vēlme našķoties ar ko ekskluzīvāku par čipsiem. Pasniedz garneles lielā alus kausā – tas ne tikai kalpos kā labs dekors, bet arī padarīs trauka padošanu ēdājiem ērtāku.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Garneles saliek lielā alus kausā.

    Gatavo mērci – bļodiņā sajauc majonēzi, tomātu mērci, Vorčesteras mērci un citronu sulu. Visu apmaisa un pievieno mazliet Tabasko mērci. Kad mērce gatava, pārkaisa to ar Kajēnas pipariem.

    Garneles pasniedz kā uzkodu, mērci liekot atsevišķā traukā. Pirms ēšanas katrs pats uzspiež uz garnelēm citronu sulu no sagrieztajām daiviņām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form