Foto: Shutterstock
Garneles ar dārzeņiem un makaroniem svētku reizei vai ikdienas pusdienām.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 sīpols3 ķiploka daiviņas1 burkāns puķkāposts glāzesaldēti zaļie zirnīši glāzepākšu pupiņas paciņa krāsaino makaronu1 glāzegarneles garšvielas

Sagatavošana

1

Dārzeņu un makaronu attiecība ir pusi uz pusi.

2

Apcep sīpolus, ķiploku, tad lieku klāt sagrieztus burkānus, puķkāpostus, zaļos zirnīšus, garās pupiņas, visu sasautē.

3

Kamēr dārzeņi sautējas ar garšvielām, izvāra makaronus, ņem krāsainus, lai būtu interesantāk.

4

Izvārītos makaronus pietiek pie dārzeņiem, pasautē mazliet un uz beigām pieliek atsaldētas notīrītas garneles, ļauj mazliet ievilkties. Garneles nevajag ne cept, ne vārīt, citādi paliek cietas. Galvenais labi daudz un dažādas garšvielas.

Iesūtīja: dincix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!