Garneles ar maigo mērci
Foto: Shutterstock
4.5000 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Garneles ar maigo mērci pasniedzama ar piedevām vai baltmaizi.

Kamēr sildās cepeškrāsns līdz 225*C, garneles saliek formiņās un gatavo mērci.

Sviestā vai eļļā apcep smalki sagrieztus lokus un papriku ~3 minūtes, pievieno sīki sagrieztus tomātus, sautē 5 minūtes. Pievieno sāli, piparus, garšvielas, saldo krējumu un sautē vēl 4 minūtes - mērce ir gatava.

Pārlej garneles ar mērci, virsū uzkaisa dilles, sagriezto brinzu, siera gabaliņus un liek cepeškrāsnī uz 10 -15 minūtēm. Var pasniegt ar baltmaizi.

Iesūtīja: Inta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form