Foto: DELFI
Sātīgi, bet viegli garneļu un avokado salāti ar tomātiem.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 ggarneles2 gab.tomāti1 gab.avokado1 gab.citrona sula majonēze kečups sāls pipari

Sagatavošana

1

Garneles izmērcē ūdenī un tad sietā ļauj notecēt liekajam šķidrumam.

2

Tomātus un avokado sagriež kubiņos.

3

Pievieno citrona sulu, tobasco (pāris piles), garneles, sāli, piparus un pārlej ar majonēzi, kas sajaukta ar kečupu.

Tomātiem var novilkt mizu, to dara tā, tomātus pārlej ar verdošu ūdeni un novelk mizu.

Iesūtīja: Ludmila

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!