Garšīgā ābolu plātsmaize no krējuma mīklas
Foto: Shutterstock
4.0000 10
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garšīgā ābolu plātsmaize no sulīgas krējuma mīklas ikdienas našķim vai ciemiņus gaidot.

Ieber miltus, cukuru, sāli, vaniļu (pēc izvēles), sodu (var arī nedzēst), paciņu sviestu un visu samaisa. Kad sviests iemaisīts miltos, pieliek krējumu pēc nepiciešamības - tik daudz, lai mīkla nav pārāk ķepīga (līp pie rokām minimāli).

Mīklu uz 30 minūtēm liek ledusskapī, lai krējums ievelkas mīklā. Kad mīkla ievilkusies uz galda uzber miltus un izrullē. Mīklu liek ietaukotā cepamā veidnē, pārkaisa nedaudz cukuru un pārliek ar ābolu šķēlēm.

Liek cepties un cep 10 - 15 minūtes. Pirms plātsmaize gatava, to pārlej ar krējumu, kas sakults ar cukuru, var pievienot 1 olu (var arī nelikt). Turpina cept vēl 10 - 15 minūtes.

Cep 30 - 40 minūtes 180*C.

Iesūtīja: Taninja:)

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form