Foto: Shutterstock
Garšīgie cepumi pie tējas vai kafijas.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
200 gsviests200 gbiezpiens4 gab.olu dzeltenumi1 glāzecukurs vaniļas cukurs2.5 glāzesmilti1 TKcepamais pulveris

Sagatavošana

1

Sviestu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno pa vienam olu dzeltenumus un biezpienu.

2

Pēc tam masai pievieno miltus un cepamo pulveri, izmīca, liek uz kādām 2 stundām ledusskapī.

3

Pēc tam mīklu sadala vairākās daļās, izveltnē, tai virsū smērē saputotus olu baltumus, sarullē tā, lai sanāktu tieva, gara desa. Tad griež ripiņās un kārto uz pannas.

4

Cep apmēram 20 minūtes 175*C.

Gatavošanas laiks: cepšanai 20 minūtes, mīklai pastāvēt 2 stundas.

Iesūtīja: Lāse

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!