Foto: Shutterstock
Atvēsinošais un pikantais gaspačo ar baziliku.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 gab.siltumnīcas gurķi5 gab.tomāti1 gab.čili pipars1 gab.sīpols3 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKetiķis (ābolu vai vīna)2.5 glāzestomātu sula sāls melnie pipari pētersīļi baziliks1 gab.citrona sula

Sagatavošana

1

Dārzeņus sagriež diezgan smalki.Pusi no daudzuma liek blenderī, pielej sulu un pārējās sastāvdaļas.

2

Kad viss ir samalts viendabīgā biezenī, pārlej stikla bļodā, iemaisa atlikušos dārzeņus un liek ledusskapī uz ~ 4 stundām.

3

Pirms pasniegšanas galdā, pārkaisa vēl ar svaigiem zaļumiem, dekorē ar dārzeņu gabaliņiem.

Iesūtīja: kaya

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!