Gaspačo ar baziliku
Foto: Shutterstock
1.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. siltumnīcas gurķi
siltumnīcas gurķi
5 gab.
5 gab. tomāti
tomāti
1 gab.
1 gab. čili pipars
čili pipars
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 ĒK
1 ĒK etiķis (ābolu vai vīna)
etiķis (ābolu vai vīna)
2,5 glāzes
2,5 glāzes tomātu sula
tomātu sula
 
sāls
sāls
 
melnie pipari
melnie pipari
 
pētersīļi
pētersīļi
 
baziliks
baziliks
1 gab.
1 gab. citrona sula
citrona sula
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Svaigēšana
  • Aukstās zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Atvēsinošais un pikantais gaspačo ar baziliku.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Dārzeņus sagriež diezgan smalki.Pusi no daudzuma liek blenderī, pielej sulu un pārējās sastāvdaļas.

    Kad viss ir samalts viendabīgā biezenī, pārlej stikla bļodā, iemaisa atlikušos dārzeņus un liek ledusskapī uz ~ 4 stundām.

    Pirms pasniegšanas galdā, pārkaisa vēl ar svaigiem zaļumiem, dekorē ar dārzeņu gabaliņiem.

    Iesūtīja: kaya

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form