Foto: Shutterstock
Gaspačo - atvēsinoša un pikanta zupa karstai vasaras dienai.
45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
50 gbaltmaize700 gtomāti1 gab.gurķis0.5 glāzemajonēze3 ĒKetiķis sīpols1 ĒKsasmalcināti pētersīļi cukurs pipari sāls malti sarkanie pipari ledus

Sagatavošana

1

Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu. Lielāko tomātu sajauc ar izmērcētu baltmaizi, izberž caur sietiņu.

2

Majonēzi sašķidrina ar etiķi, pielej maisījumam. Pielej ūdeni, pieber sāli, piparus, cukuru, sarīvētus sīpolus.

3

Atlikušiem tomātiem un gurķiem izņem sēkliņas, sagriež gabaliņos, liek zupā.

4

Pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar ledus gabaliņiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!