Gatava 10 minūtēs: kafijas biskvīta torte ar šokolādes-riekstu krēmu
Foto: Shutterstock
4.0000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Veikalā nopērkamo biskvītu piesūcinot ar rūgtenu kafiju un pārziežot ar šokolādes-riekstu krēmu, vien 10 minūtēs tiksi pie supergardas tortes.

Šķīstošo kafiju pārlej ar siltu ūdeni, samaisa. Ar kafiju piesūcina biskvīta plāksnes.

Biskvīta ripu pārziež ar šokolādes-riekstu krēmu, uzliek otru ripu. Ja vēlas, lai krēms nav tik salds un blīvs, to var sakult ar grieķu jogurtu, bezpiedevu krēmsieru vai treknu skābo krējumu.

Virspusi un malas pārziež ar krēmu, nolīdzina. Dekorē pēc vēlmes.

Ja vēlas, var pasniegt uzreiz, griežot gabaliņos, bet vēl labāk torte garšos, ja to pāris stundas atdzesēsi ledusskapī.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form