10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 tumšā biskvīta ripas2 bundžas šokolādes-riekstu krēma2 ĒKšķīstošā kafija150 mlkarsts ūdens
Sagatavošana
1
Šķīstošo kafiju pārlej ar siltu ūdeni, samaisa. Ar kafiju piesūcina biskvīta plāksnes.
2
Biskvīta ripu pārziež ar šokolādes-riekstu krēmu, uzliek otru ripu. Ja vēlas, lai krēms nav tik salds un blīvs, to var sakult ar grieķu jogurtu, bezpiedevu krēmsieru vai treknu skābo krējumu.
3
Virspusi un malas pārziež ar krēmu, nolīdzina. Dekorē pēc vēlmes.
4
Ja vēlas, var pasniegt uzreiz, griežot gabaliņos, bet vēl labāk torte garšos, ja to pāris stundas atdzesēsi ledusskapī.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit