
Ja no iepriekšējās dienas vakariņām palikuši pāri pāris vārīti kartupeļi, ledusskapī aizķēries gabaliņš kūpinātas desas, bet dārzeņu grozā skumst tomāts un gurķis, savienojot visus labumus vienā bļodā, 10 minūtēs tiksi pie gardas, sātīgas maltītes. Recepti iesaka mūsu lasītāja Lūcija.
Kartupeļus, gurķus un tomātu sagriež gabaliņos, liek bļodā. Pievieno sasmalcinātus zaļumus, kubiņos sagrieztu desu, krējumu, sāli, piparus un visu samaisa.
Pikantumam vari pievienot salātiem nedaudz mārrutku vai sinepju. Ja vēlies ieekonomēt kalorijas, skābo krējumu aizstāj ar liesu bezpiedevu jogurtu vai kefīru, bet, ja vēlies uzdzīvot, piešauj klāt karotīti majonēzes.
Lai labi garšo!