Gatavs 10 minūtēs: krēmīgie tunča salāti ar avokado
Foto: Shutterstock
3.8333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienā bļodā apvienojot pāris vienkāršas sastāvdaļas, turklāt bez cepšanas un vārīšanas, iegūsi sātīgus tunča salātus ar patīkami svaigu garšu. Arī majonēze šoreiz nebūs nepieciešama, jo avokado gādās par salātu maigi krēmīgo konsistenci.

Gurķi nomizo, sagriež gabaliņos. Sīpolu nomizo, sīki sakapā. Avokado nomizo, sagriež kubiņos. Zaļumus (pētersīļus, dilles, kinzu, baziliku – pēc izvēles) sīki sakapā. Tuncim nolej eļļu, atstājot vien 2-3 ēdamkarotes.

Lai salāti neatsulotos, to sastāvdaļas joslām kārto bļodā vai uz garena šķīvja.

Gatavs 10 minūtēs: krēmīgie tunča salāti ar avokado
Foto: Shutterstock

Nelielā, aizvākojamā burciņā ielej atlikto eļļu, pievieno citronu sulu, sāli, cukuru, piparus un aizskrūvētu burciņu sakrata, līdz izveidojas mērce.

Pirms pasniegšanas mērci pārlej salātiem un samaisa. Tā kā salātu sastāvā ir gurķi, tad tie ar laiku atsulosies un zaudēs kraukšķīgumu, tādēļ šie salāti ir paredzēti ātrai apēšānai.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form