Gotiņas ar riekstiem - saldais našķis ikdienai un svētkiem.
Liek katlā vārīties saldo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru.

Maisot vāra apmēram 1 stundu un 15 minūtes. Jo ilgāk vāra, jo cietākas sanāk (ja pa ilgu, tad "Gotiņas" sanāk miltaina). 

Tad, kad masa ir sabiezējusi un palikusi brūnāka pievieno sasmalcinātas mandeles. 

Masu pārlej ar sviestu ieziestā šķīvī, lai atdziest (jo ilgāk atdzesē, jo cietāka tā paliek). 

Ar rokām veido bumbiņas, apviļā riekstos un noliek ledusskapī. 

Ja masa ir cieta, tad to giež kvadrātiņos.

Iesūtīja: Anett Anett

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!