Graudainais biezpiens ar redīsiem un zaļumiem
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli

Pavasarīgi vieglu uzkodu var pagatavot, sajaucot graudaino biezpienu ar redīsiem un zaļumiem. Var izvēlēties jebkādus zaļumus, kas mājās, piemēram, tomātus un Ķīnas kāpostu.

Redīsus sagriež ripiņās. Lociņus sakapā. Sajauc redīsus un lociņus ar biezpienu un jogurtu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus*. Pasniedz.

*Biezpienam vari pievienot jebkādus zaļumus un dārzeņus, kas ir mājās. Tās var būt arī dilles, gurķi vai tomāti. Arī kraukšķīgais Ķīnas kāposts saderēsies ar biezpienu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form