20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 šķēlesgraudu vai sēklu baltmaize1.2 lgailenes2 sīpoli150 gsviests svaigas timiāna lapiņas sāls, malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Sīpolus nomizo un sagriež stienīšos. Gailenes notīra.
2
Katlā izkausē sviestu un apcep sīpolus zeltainus. Pievieno gailenes, pieber sāli un piparus un cep, līdz gailenes vairs neizdala sulu. Iemaisa timiāna lapiņas.
3
Baltmaizes šķēles pannā izkausētā sviestā apcep zeltainas. Liek uz šķīvja un virsū kārto ceptās gailenes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit