Foto: Shutterstock
Auzu pārslu - marcipāna cepumi ar anīsa garšu.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
175 gauzu pārslas100 gmarcipāns1 gab.olas100 gcukurs1 gab.paciņa vaniļas cukura100 gsviests3 ĒKmilti1 TKmaltas anīsa sēklas1 ĒKkakao

Sagatavošana

1

Pannā apgrauzdē auzu pārslas, līdz tās kļūst kļūst zeltaini brūnas, tad atdzesē.

2

Cepeškrāsni sakarsē, cepešplāti izklāj ar pergamentu vai cepampapīru.

3

Marcipānu samīca mīkstu un sajauc ar olu, cukuru, vaniļas cukuru un mīkstu sviestu.

4

Pievieno auzu pārslas, miltus, anīsu un visu ļoti rūpīgi samaisa.

5

Ar tējkaroti ņem mazas mīklas kaudzītes un liek uz plāts. Cepumus cep 15 minūtes.

6

Gatavus cepumus pārkaisa ar kakao pulveri un ļauj atdzist uz plāts.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!