Grauzdiņi ar brī sieru un āboliem
Foto: Viktorija Kožemjakina
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. bagete
bagete
 
olīveļļa
olīveļļa
200 g
200 g brī siers
brī siers
1 gab.
1 gab. kraukšķīgs ābols
kraukšķīgs ābols
 
rupji sakapāti valrieksti
rupji sakapāti valrieksti
 
vijīgs medus
vijīgs medus
 
timiāna lapiņas rotāšanai
timiāna lapiņas rotāšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Picas un karstmaizes
  • Launags
  • Pasaules Virtuve
  • Lai kādi būtu laiki, sieviešu spēks un solidaritāte spēj darīt brīnumus, tālab, svinot Starptautisko sieviešu dienu, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar "Elvi" iesaka recepti viegli pagatavojamām uzkodām, kas noderēs gan kungiem, kuri vēlēsies palutināt apkārt esošās dāmas, gan draudzeņu kopā sanākšanas reizēm ne tikai 8. marta svētkos.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bageti sagriež aptuveni puscentimetru biezās šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un cep sakarsētā cepeškrāsnī (180 C) aptuveni 3 minūtes.

    Sagriež šķēlēs brī sieru, liek to uz apceptajām bagetes šķēlēm, liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep, līdz siers ir izkusis un nedaudz burbuļo (ap 5-7 minūtēm).

    Sagriež plānās šķēlītēs ābolu, kārto to virsū sieram. Apslaka maizītes ar medu un uzber virsū valriekstus.

    Rotā ar timiāna lapiņām un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form