Grauzdiņi ar krēmsieru, saulē kaltētiem tomātiem un pesto
Foto: Shutterstock
1.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Garda ballīšu uzkoda vasaras gaidās – brušetes jeb grauzdiņi ar svaigo krēmsieru, saulē kaltētiem tomātiem un pesto. Pasniedz uzreiz, kamēr maizīte vēl kraukšķīga.

Bageti vai ciabatu sagriež slīpi garenās šķēlītēs, apziež ar olīveļļu un izkārto tās uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.

Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200°C, un apgrauzdē aptuveni piecas minūtes. Pēc tam maizītes izņem no krāsns un atdzesē.

Katram grauzdiņam uzziež krēmsieru.

Tad apsmērē ar kādu tējkaroti pesto. Virsū uzkaisa smalkāk sagrieztus saulē kaltētos tomātus un dekorē ar svaigām bazilika lapiņām.

Lai labi garšo!

Comment Form