Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Mazliet sātīgi un ļoti gardi grauzdiņi uzkodām. Ja nav pieejams Stiltona siers, droši var izvēlēties kādu citu, kas vairāk iet pie sirds.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 40
kukulis ciabata4 ĒKolīveļļa250 gStiltona siers dzērveņu ievārījums pētersīļi

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2

Ciabatu sagriež 20 plānās šķēlēs un izkārto uz cepampannām. Maizes šķēles apziež ar olīveļļu.

3

Liek cepeškrāsnī un cep 8-10 minūtes, līdz maize ir zeltaina.

4

Stiltona sieru sagriež šķēlītēs, lai sanāktu katram grauzdiņam. Sieru izkārto uz maizītēm un ieliek atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 3-4 minūtēm.

5

Gatavās maizītes pārgriež uz pusēm. Garnē ar nelielu karotīti dzērveņu ievārījuma, virsū uzkaisa pētersīļus.

Pasniedz, kamēr grauzdiņi vēl silti. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!