Grauzdiņi ar sieru un ievārījumu
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
40 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mazliet sātīgi un ļoti gardi grauzdiņi uzkodām. Ja nav pieejams Stiltona siers, droši var izvēlēties kādu citu, kas vairāk iet pie sirds.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Ciabatu sagriež 20 plānās šķēlēs un izkārto uz cepampannām. Maizes šķēles apziež ar olīveļļu.

Liek cepeškrāsnī un cep 8-10 minūtes, līdz maize ir zeltaina.

Stiltona sieru sagriež šķēlītēs, lai sanāktu katram grauzdiņam. Sieru izkārto uz maizītēm un ieliek atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 3-4 minūtēm.

Gatavās maizītes pārgriež uz pusēm. Garnē ar nelielu karotīti dzērveņu ievārījuma, virsū uzkaisa pētersīļus.

Pasniedz, kamēr grauzdiņi vēl silti. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form