Grauzdiņu salāti ar svaigu gurķi, sieru un vistas girosu
Foto: Shutterstock
4.2267 75
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Pikantie grauzdiņu salāti – vienkāršs izpildījums, bet gards un skaists papildinājums aukstajam galdam.

Salātus liek kārtām.

Pirmā kārta – grauzdiņi: ķieģelītim nogriež garozu, sagriež gabaliņos 1x1 cm, apcep eļļa uz pannas un liek stikla traukā.

Otrā kārta – ķiploku mērce: krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, caur spiedi izspiestus ķiplokus un samaisa. Mērcei ir jābūt ar izteiktu ķiploku garšu.

Trešā kārta – kubiņos sagriezti gurķi.

Ceturtā kārta – ķiploku mērce.

Piektā kārta – kubiņos sagriezts kūpināts vistas giross.

Sestā kārta – ķiploku mērce.

Septītā kārta – rīvēts siers

Sestā kārta – ķiploku mērce.

Septītā kārta – konservēta kukurūza.

Otro, ceturto un sesto mērces kārtu pārkaisa ar kapātām dillēm.

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form