Foto: DELFI
Grieķu salāti - pagatavojami 20 minūtēs.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
450 gtomāti1 gab.sarkanais sīpols5 ĒKolīveļļa1 gab.citrona sula1 saujapētersīļi1 saujapiparmētras200 gmīkstais kazas vai aitas siers10 gab.melnās vai kalamata olīvas pitas maize

Sagatavošana

1

Sagriež tomātus un sīpolus.

2

Uzmanīgi samaisa visas salātu sastāvdaļas, cenšoties nesalauzt kazas sieru pārāk mazos gabaliņos.

3

Pārkaisa ar maltiem melnajiem pipariem un, ja vēlas, ar jūras sāli.

4

Šie salāti lieliski garšo ar karstu pitas maizi - pārgriez to uz pusēm un kabatiņā ieliec salātus.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!