Foto: Shutterstock
Griķu salāti ar brokoļiem, ķirštomātiem un pesto mērci - ātrai un sātīgai maltītei bez kripatņas gaļas.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 paciņa griķu1 brokolis10 ķirštomāti1 saujabazilika lapas pēc garšaspesto pēc garšassāls un malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Paciņu griķu liek katliņā un vāra, kā norādīts instrukcijā.

2

Divas minūtes pirms vārīšanas beigām, katlā liek brokoļu rozetes un turpina vārīt. Šādi brokoļi saglabās kraukšķīgumu, nezaudējot košo krāsu.

3

Tad griķus un brokoļus nokāš, atdzesē un liek bļodiņā.

4

Pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus, bazilika lapas un pārslaka ar pesto mērci.

5

Ja vēlas, var pārkaisīt ar rīvētu cieto sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!