40Minūtes
12Sastāvdaļas
grūti
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
liellopa karbonāde300 gburkāni4 vidēja izmēra kartupeļi75 gkamambēra siers250 ggailenes50 gsīpoli1 ķiploka daiviņa75 gsaldais krējums100 gsviests timiāns, rozmarīns, raudene melnie pipari, smaržīgie pipari ķimenes
Sagatavošana
1
Sausos garšaugus saberž piestā, pievieno olīveļļu un sojas mērci. Karbonādi 5–10 minūtes iztur maisījumā, pēc tam cep uz grila 5–7 minūtes.
2
Burkānus novāra, pievieno sviestu un sāli pēc garšas. Visu sablendē.
3
Jaunos kartupeļu novāra gandrīz gatavus. Aplej ar olīveļļu, liek cepeškrāsnī un cep, līdz izveidojas kraukšķīga garoziņa.
4
Apcep sviestā ķiplokus, sīpolus, pievieno gailenes. Visu apcep. Pievieno saldo krējumu, pavāra 5 minūtes.
Šefpavāra padoms:
Nepārcepiet labu gaļu un nepārgataviniet produktus. Visu gatavošanai nepieciešamo pērciet tirgū, jo tepat Latvijā audzēta gaļa, dārzeņi un sēnes garšo vislabāk.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit