Foto: Publicitātes foto
40Minūtes
12Sastāvdaļas
grūti

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
liellopa karbonāde300 gburkāni4 vidēja izmēra kartupeļi75 gkamambēra siers250 ggailenes50 gsīpoli1 ķiploka daiviņa75 gsaldais krējums100 gsviests timiāns, rozmarīns, raudene melnie pipari, smaržīgie pipari ķimenes

Sagatavošana

1

Sausos garšaugus saberž piestā, pievieno olīveļļu un sojas mērci. Karbonādi 5–10 minūtes iztur maisījumā, pēc tam cep uz grila 5–7 minūtes.

2

Burkānus novāra, pievieno sviestu un sāli pēc garšas. Visu sablendē.

3

Jaunos kartupeļu novāra gandrīz gatavus. Aplej ar olīveļļu, liek cepeškrāsnī un cep, līdz izveidojas kraukšķīga garoziņa.

4

Apcep sviestā ķiplokus, sīpolus, pievieno gailenes. Visu apcep. Pievieno saldo krējumu, pavāra 5 minūtes.

Šefpavāra padoms:

Nepārcepiet labu gaļu un nepārgataviniet produktus. Visu gatavošanai nepieciešamo pērciet tirgū, jo tepat Latvijā audzēta gaļa, dārzeņi un sēnes garšo vislabāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!