Grilēta polenta ar garnelēm
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Recepti iesaka Linda Vilmansone.

Katliņā uzkarsē pienu un sviestu. Kad piens uzvārījies, iemaisa polentas putraimus. Turpina sildīt un maisīt, kamēr putraimi manāmi uzbrieduši.

Katliņu noņem no uguns, uzliek vāku un ļauj tiem uzbriest vēl 5 minūtes.

Polentā iemaisa sieru un sviestu, izklāj uz paplātes un ļauj pāris stundas aukstumā sastingt.

Polentas masu pārliek uz grila restēm un 3 minūtes no abām pusēm apgrilē.

Garneles iemarinē sakapātos ķilokos, čili, sālī un laima un apelsīna sulā.

Garneles sasprauž uz iesmiem un grilē 1-2 minūtes.

Polentu sagriež kubiņos un pasniedz kopā ar garnelēm.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form