Grilēta polenta ar garnelēm
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Polentai:
100 g
100 g kukurūzas putraimi
kukurūzas putraimi
250 ml
250 ml piens
piens
100 g
100 g rīvēts Parmezāns
rīvēts Parmezāns
Garnelēm:
1 kg
1 kg tīģergarneles
tīģergarneles
1
1 apelsīns
apelsīns
1
1 laims
laims
1
1 čili
čili
2
2 ķiploku daivas
ķiploku daivas
0,5 TK
0,5 TK sāls
sāls
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Karstās uzkodas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Recepti iesaka Linda Vilmansone.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā uzkarsē pienu un sviestu. Kad piens uzvārījies, iemaisa polentas putraimus. Turpina sildīt un maisīt, kamēr putraimi manāmi uzbrieduši.

    Katliņu noņem no uguns, uzliek vāku un ļauj tiem uzbriest vēl 5 minūtes.

    Polentā iemaisa sieru un sviestu, izklāj uz paplātes un ļauj pāris stundas aukstumā sastingt.

    Polentas masu pārliek uz grila restēm un 3 minūtes no abām pusēm apgrilē.

    Garneles iemarinē sakapātos ķilokos, čili, sālī un laima un apelsīna sulā.

    Garneles sasprauž uz iesmiem un grilē 1-2 minūtes.

    Polentu sagriež kubiņos un pasniedz kopā ar garnelēm.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form